LA FEDERACIÓ CATALANA DE PILOTA HOMENATJA ALS CAMPIONS OLÍMPICS DE BCN '92

Correu electrònic Imprimeix PDF
Homenatge
El passat dissabte dins el marc de la celebració de la 36 Edició del Torneig Internacional Ciutat de Barcelona de Pilota a mà, que es va disputar a les instal·lacions dels Frontons de la Vall d'Hebron, la Federació Catalana de Pilota amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona va retre un més que merescut homenatge als medallistes olímpics de Barcelona '92, commemorant el 25è aniversari d'aquests.
Els aficionats de la pilota a Catalunya van poder veure de nou pilotaris com Iñaki Lujanbio, Alfredo Balerdi, Josu Mugartegi, Juan Antonio Compañon, Oscar Insausti, Juan Pablo García, Daniel García, Rubén Beloki, Jose Angel Balanza "Gorostiza", Pere Fité, Ferran Velasco, Jose Mari Echevarria i Josep Maria Mirapeix, en un acte conduït pel gran Jordi Robirosa.

En el partit estel·lar de mà per parelles, en què els espectadors van poder gaudir de punts de gran qualitat, la parella formada per Bengoetxea VI i Albisu es va imposar a la dupla Olaizola II - Larunbe, adjudicant-se d'aquesta manera el Trofeu de Campions de la edició d'enguany.
 
Van assistir a l'esdeveniment per part de l'Ajuntament de Barcelona, el Sr. David Escudé (Comissionat d'Esports) i Frank Terrón (Gerent), i per part de la Federació Catalana, tota la Junta Directiva encapcelada pel seu President, el Sr. Agustí Brugués.
 
Fotos de l'esdeveniment. 

Darrera actualització ( dilluns, 16 de octubre de 2017 17:45 )  

Amb la col.laboració de

UFEC

Esport mou Catalunya

UFECTV

Laguarda joiers

Laguarda joiers

Merceria Santa Ana

Merceria Santa Ana

Video Ciutat Barcelona

Video Pilota

LLoguer frontons

LLoguer Frontons

Enquesta

Quina categoria és la que més t'agrada?