II Open juvenil de Frontennis en Sant Feliu de Codines

Correu electrònic Imprimeix PDF

Sergi Fajas i Ferran Palaudàries campions del III Torneig Juvenil per parelles

Al Frontón Municipal de Solanes de Sant Feliu de Codines, s’ha celebrat el III Torneig Juvenil de Frontó per parelles. El dia s’ha llevat assolellat i fred i amb la pista amb unes condicions inmillorables pel frontennis. A partir de les 09:30 del matí 12 han estat els joves que han acudit a la crida del club Atlètic Sant Feliu i han format 6 parelles que han disputat una lligueta i unes eliminatòries. Al llarg del matí s’han disputat els 15 partits de la lligueta i al migdia ja hi havia els classificats per les eliminatòries, que han consistit en semifinals, final de consolació i final absoluta. La normativa de joc és la dels campionats locals amb la particularitat que els partits eren a un sol set a 21 punts o a 15 minuts de joc, excepte a partir de les semifinals que no s’ha posat limitació temporal.

L’evolució del joc dels joves talents ha estat espectacular i ascendent, en els primers partits han entrat en joc de seguida i a mida que ha anat avançant la jornada s’ha vist ja un excel•lent nivell de control dels rebots, dels cops en volea i de la posició a la pista. Hi ha hagut diversos partits que han esgotat els 15 minuts de joc, fet que demostra lo competits que han estat els punts. Ha quedat clar que aquests joves jugadors d’aquí a molt poc temps assoliran un bon nivell i podran no tan sols participar a les lligues socials sinó participar als campionats federats.

Després de la lligueta de partits, els millor classificats han estat la parella Fajes-Palaudàries, seguits molt de prop per els germans Vallcorba, la parella Romano-Solà una mica mes de lluny i els Soler-Larrossa com a quarts classificats. La primera semifinal l’han disputat Fajes-Palaudàries contra Soler-Larrossa, on els primers han guanyat clarament als quarts per 21 a 9. En la segona semifinal els germans Vallcorba no han donat opció a Solà-Romano per 21 a 10. En la final de consolació Solà i Romano s’han imposat a Soler i Larrassa per 21 a 12.

I en la final absoluta, Fajas i Palaudàries han recuperat la primera posició que ja van obtenir en la primer edició del torneig i que en la segona s’els va escapar en la final contra els mateixos rivals que han tingut avui, els molt competitius germans Vallcorba. El partit ha estat molt disputat, amb punts molt llargs i per tota la pista i potser la major constància de Fajas i Palaudàries els ha conduït al triomf.

L’àrbitre dels partits i responsable de competició ha estat en Modest Palaudàries, que ha destacat el nivell dels jugadors i el fair-play en tots els partits. La Regidora d’Esports Sra. Antònia Gómez i l’alcalde de Sant Feliu de Codines Sr. Pere Pladevall han fet entrega dels trofeus als campions i el Club Atlètic de uns obsequis a tots els jugadors.

El palmarès del III Torneig Juvenil per parelles ha estat el següent:
- Parella campiona:
• Davanter Sergi Fajes
• Saguer: Ferran Palaudàries.
- Segons classificats:
• Davanter: Jaume Vallcorba
• Saguer: Jordi Vallcorba
- Tercers Classificats:
• Davanter: Roc Solà.
• Saguer: Jordi Romano.

 

Amb la col.laboració de

UFEC

Esport mou Catalunya

UFECTV

Laguarda joiers

Laguarda joiers

Merceria Santa Ana

Merceria Santa Ana

Video Ciutat Barcelona

Video Pilota

LLoguer frontons

LLoguer Frontons

Enquesta

Quina categoria és la que més t'agrada?